Numărul de porții: 8
Timpul de preparare: 1h
Timpul de gătire: 30 min
Dificultate: foarte ușor

Ingrediente:

Blat: 5 ouă, 5 lg apă, 5 lg cu vârf de zahăr, 1 praf de copt, 1 linguriță de cafea naturală, 2 lg cu vârf de nucă, 5 lg de făină
Crema: 500 ml frișcă, 1 nesscafe 3:1
Decor: 50 gr ciocolată menaj, jumătăți de nucă

Preparare:

1.Se bat albușurile cu apa și zahărul spumă, se adaugă gălbenușurile și praful de copt.

2. Mai batem puțin, adăugăm 1 linguriță de cafea naturală, nucă și rând pe rând făina, amestecăm cu o paletă.

3.Coacem blatul într-o tavă cu hârtie de copt cca 30 min, facem proba cu scobitoarea, se scoate și se răcește.
4.Pentru cremă batem frișca cu plicul de nesscafe.
5.Se toarnă crema deasupra blatului, deasupra se picura glazură din 50 gr de ciocolată menaj.

6.Pofta dulce!

Anunțuri